Appartement huren: niet meer beschikbaar Statensingel in Maastricht

  • 76 m2
  • 3 kamers
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Het 2 slaapkamer appartement van 76 m2 met ruime tuin aan de achterzijde is gelegen op de begane grond van een pand aan de Statensingel randje centrum van Maastricht.

Vanuit de hal is er toegang tot de keuken van 12 m2. De keuken is in voorzien van een 4-pits kookplaat (gas), afzuigkap, spoelbak met fontein, koelkast met vriesvak, 5 keuken kasten en 3 lade kasten. De keuken is netjes afgewerkt. De vloer is voorzien van laminaat.

Vanuit de keuken is er een open doorgang naar de woonkamer (ensuite). De woonkamer van 20 m2 is gelegen aan de voorzijde van het pand. De woonkamer beschikt over een authentieke haard (buiten werking), en beschikt over veel lichtinval. Ook in de woonkamer is de vloer voorzien van laminaat.

Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken in het appartement. De ruime badkamer van 6 m2 is voorzien van een bad, douche, wastafel met fontein en afzuiging. Tevens is de badkamer volledig betegeld, en is er voldoende ruimte voor het opbergen van spullen. Het toilet bevindt zich in een separaat vertrek in de hal. Dit vertrek is 1.5 m2 en tevens voorzien van een wastafel met fontein.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 is 9.5 m2, en is voorzien van een laminaat vloer. Tevens is er vanuit deze slaapkamer toegang tot de tuin. Slaapkamer 2 is 15 m2, en is ook voorzien van laminaat. Deze slaapkamer is ruim, en heeft veel lichtinval.
Het appartement beschikt over een ruime interne berging, van 5 m2. In deze berging bevinden zich tevens de CV, aansluiting voor een wasmachine en voor de droger. Daarnaast is er nog de ruime tuin van 70 m2.

Het appartement heeft een gunstige ligging, aan de rand van het centrum van Maastricht. Uitvalswegen, winkels en een bushalte zijn in de nabije omgeving te vinden. Het appartement is uiterst geschikt voor een werkend persoon/koppel of twee bevriende studenten.
Minimale contractduur is 24 maanden

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Statenkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart