Appartement huren: niet meer beschikbaar Sint Catharinastraat in Maastricht

  • 65 m2
  • 2 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Volledig gemeubileerd 1-slaapkamer appartement met een oppervlakte van 65 m² in het hartje Centrum van Maastricht. Er is een groot dakterras aanwezig waar zomers heerlijk in de zon kan worden gezeten. De gehele woning is recentelijk helemaal gerenoveerd.

Het appartement bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Als extra toevoeging heeft dit appartement een dakterras van circa 25 m².

De woonkamer heeft een oppervlakte van 31 m2 en ligt op de eerste verdieping. Het is een mooie lichte woonkamer. De meubilering bestaat uit een 2-zits bank, 3 fautieuls, salontafel, televisie, geluidinstallatie, 4 schilderijen, spiegel, 3 staande lampen, eetkamertafel, 4 stoelen, tapijt, wandmeubel en een bijzet tafel.

De ramen zijn van dubbele beglazing en de vloer word nieuw gelegd. (hout).

De keuken grenst aan de woonkamer en is van alle gemakken voorzien. Er is een 4-pits ceramisch kookstel aanwezig. Een combi-oven, vaatwasser, ingebouwde afzuigkap, 10 keukenkasten en een koffiezet apparaat. Het meest opvallende object uit de keuken is de grote koelkast. Een prachtige Amerikaanse koelkast, met een groot vries- en groot koelgedeelte. Ook zit in deze koelkast een ijsblokjesmachine.
De keuken is ook met volledige inventaris en linnengoed.
De vloer is een granietenvloer.

De badkamer is geheel een luxe uitvoering met inbouwkasten en design radiator. Er is verder aanwezig een wastafel met fontein, douche, toilet, een wasmachine en droger. De oppervlakte van de badkamer is 4,3 m².

De slaapkamer heeft een oppervlakte van 15m². De vloer is bedekt met vloerbedekking. Er is een 2-deurs inbouwkast met 4 laden, 4 andere kasten, bureau, televisie en een ruim tweepersoonsbed. Ook hier is het linnengoed aanwezig.

Via de slaapkamer wordt het dakterras betreden. Op het dakterras zijn een ligstoel, tafel en vier stoelen aanwezig.

Ideaal voor een koppel, Master, PhD, Expat of werkende personen..

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Statenkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart