Appartement huren: niet meer beschikbaar Herbenusstraat in Maastricht

  • 74 m2
  • 2 kamers
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig gerenoveerd en volledig gemeubileerd/gestoffeerd appartement gelegen in het centrum van Maastricht. Geschikt voor: voor expats, Master/PhD student, koppel of werkend persoon (max. 2 personen).

Het appartement is gevestigd op de tweede etage van het pand. Het betreft een woning met een oppervlakte van ruim 70 m²

Het appartement wordt betreden door de hal die bij een bedrijfsruimte hoort.
Zodra je het appartement betreedt kom je in de Keuken terecht. De keuken is 10 m² groot en beschikt over een wasmachine, droger, vaatwasser, oven, ijskast, diepvries, 4 pitskookplaat, wastafel en een afzuiging. In de keukenkasten en lades staat een volledige keukeninventaris. (inclusief strijkijzer, strijkplank en stofzuiger)
"dus van alle luxe voorzien".

Aan het einde van de keuken is de badkamer gevestigd. Deze badkamer is net verbouwd en daardoor in nieuw staat. De badkamer beschikt over een luxe wastafel met meubelen, verlichting, design radiator en een ruime douche. Het totale oppervlakte betreft 3.5m². Naast de badkamer is het toilet te vinden. Het toilet is ongeveer 1m² groot.

De woonkamer / leefkamer van 19 m² kenmerkt zich door veel licht inval en de perfecte afwerking. Deze ruimte is gemeubileerd middels een salontafel, bank, bureau, sfeervolle verlichtingen en televisie (digitaal).

Naast de woonkamer bevindt zich de eetkamer of 2e slaapkamer (niet voor permanente bewoning, logé). Deze kamer is 13 m² en gemeubileerd met een eettafel en 4 stoelen, servies/opbergkast. In deze kamer bevindt zich nog een extra slaapvide van 6m² voor een eventuele incidentele logé.

De slaapkamer is voorzien van een ruime klerenkast, twee-persoonsbed met nachtkastjes en een tv. Deze kamer is 15 m².

Tussen het woongedeelte en slaapgedeelte staan enkele kasten die ervoor zorgen dat de huurder genoeg bergruimte heeft.

Verder is het gehele appartement voorzien van rookmelders en noodverlichting. Tot slot beschikt iedere kamer apart over zijn eigen thermostaat om de temperatuur te regelen. De huurprijs is inclusief water, gas, elektriciteit, draadloos internet. digitale tv en alle gemeentelijke belastingen.

Huurprijs is inclusief: volledige meubilering, elektra, gas, water en internet/tv. Exclusief de gemeentelijke belastingen;
Waarborgsom: 2 maanden huur;
Geen huursubsidie mogelijk;
Minimale huurperiode is 6 maanden;

(LET OP: Geen huisdieren of rokers toegestaan);
Er is gelegenheid om een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente van Maastricht.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Statenkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart