Appartement huren: niet meer beschikbaar Brusselsestraat in Maastricht

  • 70 m2
  • 2 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim ongemeubileerd/gemeubileerd 1/2 slaap/studykamer appartement in het bruisende centrum van Maastricht op nog geen 3 minuten loopafstand van het Vrijthof en Markt.

Als u het statige monumentaal pand (1856) betreedt dan komt u in ruime hal waar voldoende plaats is om fietsen te stallen. Via een vaste trap komt u bij het appartement op de 1e verdieping.

Bij binnenkomst komt u in de woonkamer van 40 m2 met veel lichtinval waarin een ruime open keuken is geplaatst met een 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, koel/vrieskast, afzuiging en voldoende kasten om spullen te bergen. Vanuit de woonkamer aan de linkerkant komt u een zeer mooie, afgewerkte badkamer van 8 m2 met alle aansluitingen voor een was- en droogmachine, hangend toilet, wastafel met fontein en bad met douche combinatie. Vanuit de badkamer komt u in de slaap/hobby kamer van 6 m2. Aan de rechterzijde van de woonkamer vind zich een grote slaapkamer van 14 m2

Alle vertrekken zijn voorzien van dubbele beglazing en thermostatische verwarming. Er is een nieuwe HR Ketel geplaatst die zich bevind in de berging.

De meubels kunnen overgenomen worden.

Geschikt voor koppel, expat, phd/master student. (geen 2 bevriende studenten).

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Statenkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart