Appartement huren: niet meer beschikbaar Antoon Lipkensstraat in Maastricht

  • 31 m2
  • 2 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Sfeervol, modern, grotendeels gemeubileerd, compact,1 slaapkamer appartement (ca. 31 m²) gesitueerd op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementengebouw uit omstreeks 1920.
Het complex is gunstig gelegen aan de rand van de wijk Sint Maartenspoort grenzend aan het pittoreske stadsdeel Wyck en - aan de overkant van de Maas - de historische binnenstad van Maastricht.
Sint Maartenspoort heeft in de directe omgeving uitstekende voorzieningen op het gebied van winkels, restaurants, cafés, cultuur en recreatie en is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Station Maastricht ligt namelijk op loopafstand en een groot aantal bussen heeft een halte in de nabijgelegen Sint Maartenslaan. Tevens ligt het appartement gunstig t.o.v. uitvalswegen in de richting van Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik.

De keuken van het appartement beschikt over een 2 tal koel/vriescombinaties, 2 pits fornuis, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een inloop regendouche, wastafel met verwarmde en verlichte spiegel en een wasmachine/droog combinatie. De slaapkamer is voorzien van een luxe boxspring en ruime kledingkast. In de woonkamer staat er een modern bankstel, slaapbank en een eettafel met 4 stoelen ter beschikking.

Bijzonderheden:
- Uitsluitend beschikbaar voor 1 persoon.
- Huisdieren niet toegestaan.
- Niet beschikbaar voor studenten (m.u.v. PhD kandidaten).
- Uitsluitend te huur voor een minimale duur van 12 maanden en een maximale duur van 24 maanden.
- Huurtoeslag is mogelijk.

Huurgegevens:
- De huurprijs incl. meubilering, servicekosten en voorschot G/W/E bedraagt € 1050,- per maand.
- Waarborgsom € 2000,-

Wij werken conform het toewijzigingsprotocol van Pararius. Meer informatie vind je via deze link: https://www.pararius.nl/info/selectieprocedure-huurder

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Sint Maartenspoort
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart