Appartement huren: niet meer beschikbaar Antoon Lipkensstraat in Maastricht

  • 31 m2
  • 2 kamers
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Sfeervol en bovendien volledig gerenoveerd klein 1 slaapkamer appartement (ca. 31 m²) gesitueerd op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementengebouw uit omstreeks 1920. Uitermate geschikt voor o.a. starters en als 'pied a terre'.
Het complex is gunstig gelegen aan de rand van de wijk Sint Maartenspoort grenzend aan het pittoreske stadsdeel Wyck en - aan de overkant van de Maas - de historische binnenstad van Maastricht.
Sint Maartenspoort heeft in de directe omgeving uitstekende voorzieningen op het gebied van winkels, restaurants, cafés, cultuur en recreatie en is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Station Maastricht ligt namelijk op loopafstand en een groot aantal bussen heeft een halte in de nabijgelegen Sint Maartenslaan. Tevens ligt het appartement gunstig t.o.v. uitvalswegen in de richting van Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik.

Bijzonderheden:
- Uitsluitend voor 1 bewoner bestemd.
- Huisdieren niet toegestaan.

Huurgegevens:
- De huurprijs incl. G/W/E bedraagt € 1002,50 per maand.
- Waarborgsom € 1590,-

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Sint Maartenspoort
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart