Appartement huren: niet meer beschikbaar Sint Annadal in Maastricht

  • 75 m2
  • 3 kamers
  • 16 Per direct
  • 31 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Het appartement van 68 m2 is gelegen op de 6e verdieping van de Annadal flat met een prachtig uitzicht over Maastricht.

Vanuit de hal is er toegang tot de keuken van 7 m2. De keuken is in voorzien van een 4-pits kookplaat (gas), afzuigkap, spoelbak met fontein, grote koelkast, magnetron, kleine grill\oven 7 keuken kasten en 3 lade kasten.

Vanuit de keuken is er een open doorgang naar de wasruimte "berging" van 4m2. De woonkamer is opgesplitst in 2 gedeeltes van 23 m2 aan de voorzijde en 13 m2 aan de achterzijde die gebruik kan worden als 2e slaapkamer of als eetkamer gedeelte met veel lichtinval.

Vanuit de hal van 10 m2 met o.a video intercom, meterkast en 1 inbouwkast is er toegang tot de badkamer van 2 m2, die is voorzien van een douche, wastafel met fontein en afzuiging. Tevens is de badkamer volledig betegeld. Het toilet bevindt zich in een separaat vertrek in de hal. Dit vertrek is 1.5 m2 en tevens voorzien van een wastafel met fontein.

Het appartement beschikt over 1 a 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 is 13 m2 (achterzijde woonkamer, via schijfdeur afsluitbaar). Deze ruimte is ook te gebruiken als eetkamer. Slaapkamer 2 is 23 m2 met directe toegang bied tot het balkon (10m2). Beiden slaapkamers hebben veel lichtinval.

In het souterrain bevind zich nog een ruime berging van 8 m2.

Het appartement heeft een gunstige ligging, aan de rand van het centrum van Maastricht. Uitvalswegen, winkels en een bushalte zijn in de nabije omgeving te vinden. Het appartement is uiterst geschikt voor een koppel of 1 werkend persoon of 2 bevriende master of PHD studenten. Bij bewoning met 2 personen is er een toeslag van €50,00 p.m. voor de energie en het water.

Het appartement is beschikbaar van 01-01-2019 t/m 31-08-2019 en daarna in overleg misschien nog beschikbaar voor een langere periode.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Mariaberg
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart