Appartement huren: niet meer beschikbaar Brusselsestraat in Maastricht

  • 65 m2
  • 2 kamers
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig ruim volledig gemeubileerde appartement met een dakterras. Het is van alle gemakken voorzien met een eigen sauna en vanuit de slaapkamer uitzicht op een deels overdekt (14 m2) en buitenterras van (30 m2) dat ook voor privégebruik is.

Het appartement heeft een woonkamer die is opgesplitst om zo een slaapkamer te realiseren. De woonkamer met mooie erker en de centraal gelegen houtkachel beslaat 28 m2 en de slaapkamer is 16 m2 groot.

In de keuken uitgerust met broodrooster, koffiezetapparaat, oven, grote koelkast, afzuigkap, travertin aanrechtblad, spoelbak met fontein en 7 inbouwkasten kan in luxe gekookt worden.

In de badkamer voorzien van douche met garnituur, wasbak met fontein, hangtoilet, afzuiging, opbergkasten vind u ook de 2-persoonssauna.

Het appartement is voorzien van een mooie houtenplanken vloer, dubbele beglazing, nieuwe HR Cv-ketel en een eigen stalling voor de fietsen.

Ideaal voor 1 expat, werkend persoon (koppel) of master/PhD student. (appartement mag niet gedeeld worden, huursubsidie niet mogelijk).

Maandhuur van € 1.150,00 is inclusief het verbruik van water, internet, stoffering, meubilair, sauna, aparte slaapkamer, tuinkamer en gezamenlijk terras.
Exclusief: Electra, gas en de gemeentelijke belastingen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Kommelkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart