Appartement huren: niet meer beschikbaar Roserije in Maastricht

  • 75 m2
  • 3 kamers
  • 16 Per direct
  • 31 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Instap klaar ruim MAISONNETTE (75m²), privé BERGING(souterrain)en een ruime onderhoudsvriendelijke en afgeschermde TUIN, gelegen op de gewilde plek in appartementencomplex ‘de Roserije’ met het winkelcentrum aan de achterkant en groen lager gelegen parkeerplaats aan de voorzijde! Dit appartement is de afgelopen jaren goed onderhouden en gemoderniseerd. Zo biedt de begane grond een 'zee' van ruimte doordat vanwege een open keuken opstelling. De gezellige erker zorgt voor veel licht inval en maakt de ruime living heerlijk luchtig en licht! Op de eerste verdieping is een keurige badkamer met ligbad aanwezig, twee leuke slaapkamers en een linnenkamer.

Indeling: Parterre: Entree met meterkast, ruimtelijke woonkamer en open keuken (31 m²). Toiletruimte en opgang naar 1ste verdieping. Ruim terras aan de voorzijde (15 m²), een prachtige extra leefruimte in de open lucht, toegankelijk vanuit een zeer rustig Binnenplein. 1ste Verdieping: Overloop, 2 slaapkamers (resp. 15,5 en 7,5 m²), ruime linnenkamer met witgoedaansluiting (5 m²) en keurig afgewerkte badkamer (4 m²) v.v. ligbad, tweede toilet en vaste wastafel.

Bijzonderheden:
De inbouw open keuken is recent geïnstalleerd en separaat voorzien van professioneel gasfornuis met oven combinatie, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser.
Voldoende gratis parkeergelegenheid op de voor gelegen parkeerplaats. Optioneel kan in de ondergrondse garage een vaste autostandplaats gehuurd worden voor ca. 1 euro per dag;
Maandelijkse servicekosten bestaan o.a. uit cv-service onderhoudscontract, glasverzekering, algemeen waterverbruik, elektraverbruik, algemene ruimten, bedragen € 70,- per maand;
Exclusief gas, elektra en internet/tv. Kale huurprijs € 885,00 + € 70,00 = € 955,00.
Borg 1,5 maand huur € 1492,50.
De woning is voor maximaal 1 jaar beschikbaar, daarna bedoeld voor eigen bewoning.

Maisonnette appartement is rondom v.v. dubbele beglazing;
Gehele parterre en bovenverdieping is voorzien van een laminaatvloer;
Gelegen binnen de infrastructuur van scholen, winkels, uitvalswegen (A2 richting Eindhoven, Heerlen etc.) en overige sociale voorzieningen.

Ideaal voor een werkend persoon (koppel), PhD-student (koppel) of expats. GEEN BACHELOR STUDENTEN.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: De Heeg
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart