Appartement huren: niet meer beschikbaar via regia in Maastricht

  • 96 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

ZUTENDAAL (B), het groenste snoepje van Vlaanderen. Op wandelafstand van het centrum van Zutendaal en op minder dan 15 km van Maastricht centrum. Te huur: heel mooi appartement met 2 slaapkamers, bewoonbare oppervlakte 96m² en een terras van 7m², in een residentiële verkeersarme straat. Niet geschikt voor studenten.

Omvattende: inkomhal, ruime L-vormige living, aparte geïnstalleerde keuken, gastentoilet, handige aparte berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, nette badkamer met ligbad/douche combinatie en wastafelmeubel, 2 slaapkamers, 7m² terras, privaat keldertje, verlichtte carport inbegrepen in de huurprijs. Een tweede vaste niet overdekte autostandplaats is bespreekbaar.

Administratief en fiscaal en voor zorg zijn er weinig formaliteiten te vervullen bij werken in NL en wonen in België. Veel lichtinval in alle vertrekken. Elektriciteit met gunstig dag/nacht tarief. Verder is er draadloze teledistributie, parlofoon, goede warmte en geluidisolatie en dubbele beglazing. Gemeenschappelijke en afgesloten fietsenstalling werd voorzien op het terrein.

Openbaar vervoer op 50 meter. Directe verbinding Hasselt-Genk-Zutendaal-Lanaken-Maastricht. E313 en E314 op minder dan 10 minuten.

Huisdieren zijn niet toegelaten in deze residentie.

Beschikbaarheid: bespreekbaar.

Adres: Ossebergstraat, 29, 3690 Zutendaal (B). GPS ingeven: Sprinkelestraat, tussen huisnummers 52 en 54 vertrekt de Ossebergstraat.

Maandelijkse huur 740€ + 70€ vaste kosten. In de maandelijkse vaste kosten zijn o.a. het onderhoud van de gemeenschappelijke delen, de individuele stookkosten van het appartement zelf en de verzekering 'burgerlijke aansprakelijkheid huurders' inbegrepen met 1x per jaar afrekening + of -.

Verdere inlichtingen en afspraak voor bezichtiging: tel

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Brusselsepoort
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Eigen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Eigen terras
Gedeeld tuin
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting
Tonen op kaart