Appartement huren: niet meer beschikbaar Joseph Hollmanstraat in Maastricht

  • 22 m2
  • 2 kamers
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Sfeervolle volledig gerenoveerde en gemeubileerde studentenkamer met eigen badkamer van maar liefst 22 m² vierkante meter gelegen op nog geen 5 minuten fietsafstand van het bruisende centrum van Maastricht in de woonwijk "Staten Kwartier".

Indeling
De prachtige ruime gemeubileerde studentenkamer met eigen badkamer bevindt zich op de 1e verdieping achterzijde is onderverdeeld in een ruime woon-slaapkamer (circa 15 m²) en privébadkamer (circa 7 m²). De gezamenlijke keuken is voorzien van een professionele afzuiginstallatie, inbouw oven en 4-pits gasfornuis. In het verlengde van de ruime keuken bevindt zich daarnaast nog een balkon.

Kenmerken
- inclusief gas, water, licht en internet
- gemeubileerd
- Gebruik van de gezamenlijke wasmachine
- alleen geschikt voor studenten (Meidenhuis)
- geen huursubsidie mogelijk

Deze prachtige meiden studenten woning bevindt zich op nog geen 5 minuten fietsen van het centrum van Maastricht en alle universiteiten. Er is een supermarkt om de hoek (Aldi) en 5 minuten fietsen ligt een overdekt winkelcentrum met 2 grote supermarkten.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Brusselsepoort
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart