Appartement huren: niet meer beschikbaar Zwanenstraat in Maastricht

  • 100 m2
  • 4 kamers
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Keurig onderhouden, ruim 3 slaapkamer appartement met balkon, gelegen in het Boschstraatkwartier, in de directe nabijheid van het centrum van Maastricht. Lichte woonkamer met laminaat vloer, welke aansluit op de nette open keuken, welke is v.v. oven, 4 pits fornuis, afzuigkap, koelkast en vriezer. Naast de keuken bevindt zich een separate berging, alwaar de wasmachine aansluiting aanwezig is. Toilet is separaat gesitueerd. Verder beschikt het appartement over 3 slaapkamers (respectievelijk 12m2, 11m2 en 10m2) en een moderne badkamer met douche cabine, wastafel en 2de toilet gelegen. Bij het gehuurde hoort ook een separate kelder berging en het additioneel huren van 1 of 2 ondergrondse parkeerplaats(en) behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Niet beschikbaar voor woningdelende studenten.

Huurprijs incl. water / servicekosten en excl. gas en elektra bedraagt € 1190,- per maand. Waarborgsom is gelijk aan 1 maandhuur.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Boschstraatkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart