Appartement huren: niet meer beschikbaar Kleine Gracht in Maastricht

  • 65 m2
  • 2 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

LEUK en RUIM GOED onderhouden 1 slaapkamer appartement in het centrum van Maastricht met een gezamenlijke tuin. Het appartement is gelegen binnen 50 meter van de markt in het bruisende centrum van Maastricht te midden van alle restaurants het uitgaansleven, alle faculteiten van de Maastricht University zijn goed bereikbaar.

Het appartement is gestoffeerd en instap klaar. Het appartement kan ook gemeubileerd worden gehuurd tegen een meerprijs.
Het appartement beschikt over een keuken die is voorzien van een koelkast, vriezer, combimagnetron, vaatwasser, wasbak met fontein en meerdere opbergkasten. Verder is het appartement voorzien van een wasmachine aansluiting in de badkamer en bevind er zich ook nog een aparte berging en apart toilet.

Het appartement is geschikt voor 1 Master/PhD student of 1 werkend persoon of een koppel.

Huurprijs van €960,00 is inclusief servicekosten van €15,00 en exclusief: g/w/e, internet en de gemeentelijke belastingen.

Huursubsidie niet mogelijk.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Boschstraatkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart