Appartement huren: niet meer beschikbaar Bosscherweg in Maastricht

  • 120 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

PRACHTIG RUIM EN LUXE 3 SLAAPKAMER APPARTEMENT TE HUUR NET OVER DE GRENS IN België: Oude Heirbaan. 10-15 min. fietsen van het centrum en de Universiteit van Maastricht.

Dit exclusieve appartement heeft maar liefst 3 slaapkamers en 2 badkamers en is tot in de puntjes afgewerkt. Het appartement ligt in de gemeente Lanaken met Maastricht op loopafstand. In de huurprijs zit ook een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen die door middel van een autolift bereikbaar is. Met maar liefst 3 aparte balkons is er op elk moment van de dag de mogelijkheid om te genieten van de zon en buitenlucht.

Via de ruime hal(10m2) bevindt zich aan de linkerkant een apart toilet(1.5m2), tegenover bevindt zich de eerste slaapkamer(16,5m2) met eigen badkamer(4m2).

Verderop in de gang is er toegang tot de grote open woonkamer(42m2) met unieke raampartij en vorm. De open keuken met bar(7m2) bevindt zich tevens in deze ruimte en is voorzien van een vaatwasser, afzuigkap, en oven. Aansluitend bevindt zich hier ook nog een ruim voorraad hok dat kan dienen als opslag.

De tweede slaapkamer(12m2) is ideaal als kinderkamer/studeerkamer. De badkamer met bad(3,6m2) is luxe uitgevoerd en van alle gemakken voorzien. De grote slaapkamer(22,5m2) heeft een eigen balkon en voldoende ruimte voor kledingkasten etc.

Ideaal voor expats, koppel, gezin of maximaal 2 bevriende studenten. Deze locatie in België net over de grens bij Maastricht is op nog geen 15 minuten fietsen van de Markt, Vrijthof en Universiteit van Maastricht.

Tegen een meerprijs van €50, kan het appartement ook gemeubileerd worden verhuurd.
Tegen een meerprijs van €25,00 kan de was en droogmachine erbij gehuurd worden.
Tegen een meerprijs van €100,00 mag er een 3e bevriende persoon bij in wonen.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Boschpoort
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart