Appartement huren: niet meer beschikbaar Brusselseweg in Maastricht

  • 110 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

LET OP: DIT APPARTEMENT IS IN BELGIE GELEGEN EN IS NIET GESCHIKT VOOR STUDENTEN.

Te huur 4 tal luxe uiterst energiezuinige instapklare NIEUWBOUW appartementen met 2 slaapkamers en buitenruimte gelegen aan de Maaseikersteenweg in Smeermaas (Lanaken) op 400 meter afstand van de Nederlandse grens met Maastricht.

Het betreffen een 2 tal gelijkvloers appartementen met terras en een 2 tal duplex appartementen met een ruim dakterras in een klein complex van 4 wooneenheden. Aan de achterzijde van het complex zijn er voor ieder appartement een 2 tal privé parkeerplaatsen beschikbaar op een afgesloten terrein. Naast het complex worden nog een 4 tal externe bergingen gerealiseerd.

Bijgevoegde foto's betreffen de foto's van appartement 3 van de plattegronden. Foto's van de overige appartementen volgen spoedig maar zijn vergelijkbaar in afwerking.

Indeling appartement 1 en 2

Begane grond:
Beide appartementen zijn voorzien van een moderne laminaatvloer. Bij binnenkomst in de appartementen vanuit de hal toegang tot de separaat gelegen toilet, garderobe, de moderne badkamer welke is voorzien van modern wastafel meubel, inloopdouche, toilet en design radiator en toegang tot beide slaapkamers (respectievelijk 12,5m2 en 9,5m2) . Vanuit de hal is via een glazen deur de woonkamer met open keuken te bereiken. De moderne open keuken is voorzien van vier pits kookplaat, afzuigkap ,oven, vaatwasser en inbouwkoelkast met vriesvak.
Naast de keuken is er nog een aparte berging met de aansluiting voor de wasmachine.
De ruime lichte woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd. Vanuit de woonkamer eveneens middels een grote schuifpui toegang tot het terras ( ca 22 m2) met elektra punt en buitenkraan.

Indeling appartement 3 en 4

1 ste verdieping:
Beide appartementen zijn voorzien van een moderne laminaatvloer en een granieten trap naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst in de appartementen bevindt zich in de hal een toilet en garderobe. Vanuit de hal is via een glazen deur de woonkamer / keuken te bereiken. De moderne open keuken is voorzien van vier pits kookplaat, afzuigkap ,oven, vaatwasser en inbouwkoelkast met vriesvak.
Naast de keuken is de berging met de aansluiting voor de wasmachine.
De ruime lichte woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd. Vanuit de woonkamer eveneens middels een grote schuifpui toegang tot het grote dakterras ( ca 22 m2) met elektra punt en buitenkraan.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot:
Slaapkamer I ( ca.15 m2)
Slaapkamer II ( ca 10 m2)
Moderne badkamer met inloopdouche, dubbel wastafel, toilet en design radiator ( ca 8 m2)

Derde verdieping:
Vanuit de overloop via een vaste wenteltrap toegang tot de zolderruimte met CV ruimte welke eveneens wordt voorzien van een nette laminaatvloer

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per medio mei
- Hoog afwerkingsniveau
- Uiterst energiezuinig
- Voorzien van vloerverwarming
- Voorzien van zonnepanelen
- Waarborgsom gelijk aan 2 x de maandhuur

Huurprijzen incl. servicekosten en excl GWE:
Appartement 1 (c.a. 70m2) € 925,-
Appartement 2 (c.a. 85m2) € 1025,-
Appartement 3 (c.a. 110m2) € 1075,-
Appartement 4 (c.a. 110m2) € 1075,-

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Maastricht
Wijk/buurt: Belv�d�re
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart