Appartement huren: Statensingel in Maastricht

  • 26 m2
  • 1 kamer
  • 01 Per 01 mei 2020
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruime studio te huur per 01 mei 2020! De studio is gelegen op de derde verdieping en is 26 vierkante meter. De studio beschikt over een eigen keuken en badkamer. Verder kan er gebruik worden gemaakt van de gezamenlijk wasmachine, droger en fietsenberging/tuin. De keuken is voorzien van een koelkast, combi-magnetron, inductie kookplaat, spoelbak en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel met spiegel en douche.

De studio is gelegen nabij het natuurgebied "Hoge Fronten" en op loopafstand van de binnenstad. De studio is gelegen op 5 minuten fietsafstand naar de Faculteit Cultuur- en Maatschappijwetenschappen, Faculteit Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen, Faculteit der Rechtsgeleerdheid en School of Business and Economics. Het is 15 minuten fietsen naar de Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen en de Faculteit Gezondheid, Geneeskunde en Life Sciense. De supermarkt ligt op 2 minuten lopen.

De huurprijs van deze studio is €775,- inclusief gas, water, elektra, tv en internet. De borg is gelijk aan 1 maand huur. De minimale huurperiode is 12 maanden. Huurtoeslag is mogelijk!

Interesse? info@mghousing.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad: Maastricht
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichting: In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de aanbieder
Vraag de aanbieder
Eigen woonkamer

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Maakt niet uit
Tonen op kaart