Apartment for rent: no longer available Brusselsestraat in Maastricht

  • 36 m2
  • 2 rooms
  • 30 Immediately
  • 22 Certain period
On this page you will find all information of this Apartment in Maastricht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Dit prachtige, gemeubileerde en recent volledig gerenoveerde 1 slaapkamer appartement te huur op een TOP locatie in het centrum van Maastricht.

Het appartement heeft een keuken voorzien van koelkast, magnetron met oven en 2 pits elektrisch fornuis.
Aan de linkerzijde van de keuken treft u de mooie badkamer, inclusief grote douche, hangend toilet, wastafel, spiegel met licht en een designradiator.

De woonkamer profiteert van lichtinval. Alle ramen (woonkamer en slaapkamer) zijn aan de onderzijde voorzien van privacy folie en XL Luxaflex zonwering en montageprofiel.
In de slaapkamer zijn de jaloezieën voorzien van verduisteringsdoek. De wanden van het appartement zijn voorzien van glasvezelversterkt behang en zijn geverfd met witte latexverf. De vloeren zijn bedekt met een kunststof lamelvloer.

Er is een aansluiting voor CAI (Coax Connector) in de woonkamer en een ophanging gemonteerd voor het ophangen van foto's en schilderijen. Er is ook een berging met een nieuwe wasmachine voor privégebruik.

Tevens is het appartement voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem waardoor u optimaal en energiezuinig kunt wonen. In de keuken zit een schakelaar voor centrale ventilatie van het appartement. Daarnaast beschikt de woonkamer over een videofoon voor het bedienen van de voordeur van het appartementengebouw.

De bewoner heeft het recht om één fiets te stallen op de binnenplaats bij de fietsenstalling.
Totale huur € 930,00 inclusive servicekosten € 70,00 en exclusive : G / W / E en internet + tv.

Zeer geschikt voor 1 persoon werkend of Master / PhD student voor minimaal 12 maanden.

Read more with an subscription!

General information

City Maastricht
District/Neighbourhood: Kommelkwartier
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map