Appartement huren: Adelbert van Scharnlaan L in Maastricht

  • 60 m2
  • 3 kamers
  • 01 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gemeubileerd hoekappartement met veel lichtinval te huur!! Alle voorzieningen binnen een straal van 200 meter: supermarkt, broodjeszaak, kapper, fitness en een medisch centrum. Beschikbaar per direct.

Het appartement heeft een oppervlakte van 60 vierkante meter en is gelegen op de tweede verdieping. Woonkamer met open keuken (7.50 x 4.00) en openslaande deuren met balkon (2.50 x 1.00). Keuken is voorzien van koelkast, vriesvak, oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en spoelbak. De ruime slaapkamer (3.90 x 3.30) is gelegen op de hoek van het appartement en heeft daardoor een prachtig uitzicht. Verder is het appartement voorzien van een separaat toilet, wasruimte/cv ruimte en een badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel en een bad.

Het appartement is voorzien van muurisolatie, dakisolatie en dubbel glas en heeft daardoor een A-label. Op het dak zijn zonnepanelen aangebracht, wat ervoor zorgt dat de stroomkosten nihil zijn. Door de goede isolatie is het gasverbruik zéér laag. De huurder heeft hierdoor lage maandlasten.

De huurprijs van het appartement is €895,- inclusief service kosten en meubilering. De huurprijs is exclusief gas, water, licht, tv en internet. Borg is twee maanden huur. Keuze huurperiode:
- 1 jaar
- 1,5 jaar
- 2 jaar

Dit appartement is niet geschikt voor woningdelers; wel voor een (studenten)koppel.

Interesse? info@mghousing.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad: Maastricht
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichting: In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de aanbieder
Vraag de aanbieder
Eigen woonkamer

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Maakt niet uit
Tonen op kaart